0117452279   |    oostburg@oostburg.lifeandgarden.nl Showtuin: Nieuveltweg 56 | 4501 PZ OOSTBURG
Gratis staal aanvragen

Hoe bestel ik kunstgras

Hoe bestel ik kunstgras in Terneuzen en omgeving? Kunstgras Terneuzen verkoopt prachtig kunstgras van hoge kwaliteit. Bezoek onze showtuin en bekijk het gras zelf, u kunt het gras hier ook bestellen. Als tweede mogelijkheid kunt u het gras online bestellen.

In de showtuin

Wenst u het gras in onze tuin in Terneuzen te bestellen? Maak dan een afspraak met ons. Op afgesproken datum en tijdstip ontvangen wij u hartelijk met een kop koffie of thee. U kunt op uw gemak de diverse grassoorten nog eens bekijken en alle details met een van onze hoveniers bespreken.

Gras online bestellen

Heeft u alle details in kaart en wenst u eenvoudig en snel uw bestelling te plaatsen? Bestel de grasmat naar keuze dan op online op de gras bestel pagina. Wanneer wij uw online bestelling ontvangen hebben nemen wij telefonisch contact met u op.

Nadat u heeft besteld

Nadat u het kunstgras heeft besteld ontvangt u de opdrachtbevestiging, welke wij graag ondertekend retour ontvangen. Daarna krijgt u de factuur. Heeft u de factuur voldaan, dan neemt een van onze hoveniers weer contact op. Wij maken de afspraak voor de leverdatum met u.

Kunstgras leggen 

Onze kunstgras legservice neemt het oude gras weg en legt het kunstgras voor u aan. Lees meer informatie over onze kunstgras legservice.

Bestel kunstgras bij kunstgrasterneuzen.nl!

5 voordelen van EasyLawn kunstgras
17 hoogwaardige kunstgrassoorten
Meer dan 50 showtuinen in NL
Professionele kunstgras installateur
10 jaar garantie
Levering binnen 5 werkdagen
© 2023 Easylawn Kunstgras