0117452279   |    oostburg@oostburg.lifeandgarden.nl Showtuin: Nieuveltweg 56 | 4501 PZ OOSTBURG
Gratis staal aanvragen

Kunstgras legservice Terneuzen

Maak gebruik van de kunstgras legservice van kunstgras Terneuzen! Wij nemen uw oude gras weg en leggen het kunstgras prachtig aan. Onze hoveniers zijn gecertificeerd in de aanleg van kunstgras en het keurig afwerken hiervan.

Kunstgras toepassingen

Wij hebben ruime ervaring in groen werkzaamheden en kunstgras toepassingen. U kunt voor advies en instructies prima bij ons terecht. Ons kunstgras is toepasbaar voor een heel scala aan locaties. Ook de aanleg van het gras door onze legservice is toepasbaar op de diverse locaties.

Het kunstgras zelf leggen 

Wilt u het kunstgras zelf leggen, deels of in zijn geheel? Bespreek dan eerst de opties met ons door, dan kunnen wij u voorzien van de nodige tips. Lees ter ondersteuning ook onze kunstgras leginstructie en bekijk onderstaande video.
  

Onze kunstgras legservice is toepasbaar in Ternuezen en omringende plaatsen!

Zelf installeren:

Wilt u zelf kunstgras installeren? Bestel dan het kunstgras bij uw kunstgras specialist en volg de leginstructies op deze pagina. Het is belangrijk om deze leginstructies aan te houden en de juiste materialen te bestellen/gebruiken, zo voorkomt u ongewenste problemen en behoudt u uw garantie.
5 voordelen van EasyLawn kunstgras
17 hoogwaardige kunstgrassoorten
Meer dan 50 showtuinen in NL
Professionele kunstgras installateur
10 jaar garantie
Levering binnen 5 werkdagen
© 2024 Easylawn Kunstgras